ΒΟΜΒΑ στο ΠΓΝΛ – Δεν ελέγχουν τα τεστ κορωνοϊού του υγειονομικού προσωπικού που επιστρέφει από διακοπές (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΟΜΒΑ στο ΠΓΝΛ – Δεν ελέγχουν τα τεστ κορωνοϊού του υγειονομικού προσωπικού που επιστρέφει από διακοπές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ Ελευθερία Τζανακούλη


Απίστευτο και όμως πραγματικό!

Αποκλειστικά στην κάμερα του PineiosNews εργαζόμενοι τραυματιοφορείς του ΠΝΓΛ οι οποίοι αποτελούν υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου – να θυμίσουμε την υπουργική απόφαση του κ. Βασίλη Κικίλια, πως το υγειονομικό προσωπικό που επιστρέφει από διακοπές υπόκειται σε μοριακό έλεγχο πριν αναλάβει τα καθήκοντα του – καταγγέλλουν πως παρά την υπουργική απόφαση η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας έχει αντίθετη άποψη.

 

Συγκεκριμένα και όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο ο τραυματιοφορέας κος Αντώνης Πίσπας επέστρεψε από διακοπές στη Χαλκιδική , – μέρος το οποίο έχει εμφανίσει πολλά θετικά κρούσματα –   ενώ υποβλήθηκε στη διαδικασία λήψης δείγματος για μοριακό έλεγχο την ίδια κιόλας μέρα χωρίς απάντηση θετική ή αρνητική ανέλαβε τα καθήκοντα του κάνοντας την εφημερία όπως προέκυπτε από το εργασιακό πρόγραμμα.

 

Διερεωτώμενος ο ίδιος ο κος Πίσπας τι συνέβη τελικά με το τεστ κορωνοϊού διότι καμία απάντηση δεν έλαβε αν είναι μολυσμένος ή όχι από τον ιό, αναζήτησε τα αποτελέσματα του ελέγχου στην κλινική η οποία ελέγχει τα τεστ, όπου εκεί του απάντησαν ευθαρσώς πως το ΠΓΝΛ δεν ελέγχει υγειονομικό προσωπικό που επιστρέφει από τις διακοπές!

 

Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε:

– κο Λάμπρος Τσαπαλή – Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας ένωσης τραυματιοφορέων και μέλος του ΔΣ εργαζομένων στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας
– κο Αντώνης Πίσπας – Τραυματιοφορέας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας

Περισσότερα από την κατηγορία

Συγκρότηση του Συμβουλίου Ένταξης Προσφύγων και Μεταναστών του Δήμου Λαρισαίων-Πρόσκληση προς φορείς

Συγκρότηση του Συμβουλίου Ένταξης Προσφύγων και Μεταναστών του Δήμου Λαρισαίων-Πρόσκληση προς φορείς

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς αναγνωρισμένους φορείς συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης του απευθύνει ο Δήμος […]

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »