Διακοπές χωρίς ρούχα: Μια κρουαζιέρα αποκλειστικά για γυμνιστές θα ξεκινήσει το 2025

Διακοπές χωρίς ρούχα: Μια κρουαζιέρα αποκλειστικά για γυμνιστές θα ξεκινήσει το 2025

Κάποιοι από εμάς επιλέγουν να εξερευνήσουν τον κόσμο με τα πόδια, το αυτοκίνητο ή το τρένο, αλλά πολλοί ταξιδιώτες προτιμούν να βλέπουν μέρη και προορισμούς πάνω σε ένα πλοίο στο πλαίσιο κάποιας κρουαζιέρας. Και υπάρχουν πολλές επιλογές στο συγκεκριμένο κομμάτι, από ταξίδια με θέμα το Star Trek μέχρι την ιρλανδική μουσική ή την Taylor Swift.

Αλλά τι θα έλεγες για μια κρουαζιέρα με θέμα το γυμνό σώμα; Λοιπόν, τώρα είναι η ευκαιρία σου! Η Norwegian Cruise Line συνεργάστηκε με την ταξιδιωτική εταιρεία γυμνιστών Bare Necessitiesγια να ξεκινήσουν ένα ταξίδι που περιγράφεται ως «μια 11ήμερη περιπέτεια πίσω στη γυμνότητα», σύμφωνα με τον Independent.

Η κρουαζιέρα, η οποία θα αναχωρήσει από το Μαϊάμι στις 3 Φεβρουαρίου 2025, θα ταξιδέψει σε προορισμούς όπως οι Μπαχάμες, η Αγία Λουκία και το Πουέρτο Ρίκο, πριν επιστρέψει και πάλι στο λιμάνι του Μαϊάμι στις 14 Φεβρουαρίου.

Αν και μιλάμε ήδη για ένα μάλλον παραδεισένιο δρομολόγιο, το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Pearl είναι έτοιμο να προσφέρει πολλές ακόμη ανέσεις στους ταξιδιώτες του. Υπάρχει ανοιχτός χώρος στο κατάστρωμα, 14 εστιατόρια και 14 μπαρ, ένας μεγάλος χώρος με μπουφέ, καζίνο, σπα και αρκετές επιλογές νυχτερινής διασκέδασης.Fullscreen

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν περιπλανηθείτε γυμνοί στο πλοίο. Οι κανόνες της κρουαζιέρας προφανώς απαιτούν από τους επιβάτες να είναι ντυμένοι κατά τη διάρκεια της υποδοχής και της παρουσίασης του καπετάνιου, όταν θα μπαίνουν στις ειδικές αίθουσες εστίασης, αλλά και κατά τη διάρκεια του ελλιμενισμού στο λιμάνι.

Πόσο κοστίζει όλο αυτό; Οι τιμές ξεκινούν από 2.000 δολάρια (1.862 ευρώ) για μια καμπίνα δύο ατόμων, αλλά εκτοξεύονται στα 33.155 δολάρια (29.590 ευρώ) για μια «σουίτα» τριών ατόμων.

Περισσότερα από την κατηγορία

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »