Μπάρον Τραμπ: Ο 18χρονος γιος του πρώην προέδρου αναλαμβάνει ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία

Μπάρον Τραμπ: Ο 18χρονος γιος του πρώην προέδρου αναλαμβάνει ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία

Ο 18χρονος Μπάρον Τραμπ θα είναι μεταξύ των αντιπροσώπων που θα προτείνει επίσημα τον πατέρα του, Ντόναλντ Τραμπ ως υποψήφιο για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Ο νεότερος γιος του Αμερικανού πρώην προέδρου, επιλέχθηκε για να υπηρετήσει ως εκπρόσωπος της Φλόριντα στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών (GOP), δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος.

Ο 18χρονος τελειόφοιτος θα είναι ένας από τους 41 γενικούς αντιπροσώπους από τη Φλόριντα στην εθνική συγκέντρωση του Ιουλίου, όπου το GOP πρόκειται να προτείνει επίσημα τον πατέρα του ως προεδρικό υποψήφιο για τις ομοσπονδιακές εκλογές του Νοεμβρίου.

Το NBC News ανέφερε για πρώτη φορά την επιλογή του Τραμπ ως εκπροσώπου. Ο Τραμπ ο νεότερος έμεινε σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έκλεισε τα 18 τον Μάρτιο και θα αποφοιτήσει από το λύκειο την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο Έρικ Τραμπ και η μικρότερη κόρη του Τραμπ, Τίφανι, συμμετέχουν επίσης στην αντιπροσωπεία της Φλόριντα στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλγουόκι από τις 15 έως τις 18 Ιουλίου. «Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια μεγάλη ομάδα ηγετών της βάσης, εκλεγμένων αξιωματούχων και μελών της οικογένειας Τραμπ που εργάζονται μαζί ως μέρος της αντιπροσωπείας της Φλόριντα στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών του 2024», δήλωσε ο εκπρόσωπος Ίβαν Πάουερ σε δήλωση που εστάλη μέσω email.

Η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, η οποία υπηρέτησε ως σύμβουλος του πατέρα της κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, έκτοτε έχει αποστασιοποιηθεί και έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι μέρος της εκστρατείας του για το 2024. Η Μελάνια Τραμπ κράτησε χαμηλό προφίλ από τότε που ο σύζυγός της αποχώρησε από το αξίωμα, αλλά αναμένεται να αρχίσει να κάνει περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις καθώς η προεκλογική εκστρατεία κορυφώνεται

ΠΗΓΗ

Περισσότερα από την κατηγορία

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »