Βασίλισσα Letizia: Η ιατρική αιτία για την οποία κυκλοφορεί με sneakers

Βασίλισσα Letizia: Η ιατρική αιτία για την οποία κυκλοφορεί με sneakers

Βασίλισσα της Ισπανίας Letizia αυτή την εβδομάδα άφησε ξανά στην άκρη τις αγαπημένες της ψηλές γόβες και πραγματοποίησε δημόσιες εμφανίσεις συνδυάζοντας κοστούμια και blazer με αθλητικά παπούτσια.

Η Βασίλισσα, σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo, υποφέρει από χρόνια μεταταρσαλγία και στα δύο της πόδια, καθώς και από νευρίνωμα του Μόρτον στο δεξί της πόδι, κάτι που οδηγεί στη διόγκωση του δέρματος γύρω από συγκεκριμένα νεύρα.

Εξαιτίας της μεταταρσαλγίας, που αποτελεί σύμπτωμα της παρουσίας φλεγμονών στην περιοχή των μεταταρσίων, η Letizia υποφέρει από πόνουςστην κίνηση.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα φόρεσε σε επίσημη εκδήλωση απονομής λογοτεχνικών βραβείων, που έγινε στη Μαδρίτη, ένα κρεμ κοστούμι από τη νέα συνεργασία της Victoria Beckham και της Mango. Η συγκεκριμένη συλλογή κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και έχει ήδη γίνει ανάρπαστη.

Μέσα από το σακάκι η Letizia επέλεξε να φορέσει ένα μπλουζάκι με τιράντες, από σατέν και δαντέλα σε off white χρώμα, ενσωματώνοντας στο look της μία σέξι πινελιά.

Τα sneakers της ταίριαξαν πολύ με το υπόλοιπο σύνολο και η Letizia ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ρόμβους με διαμάντια.

Η αλήθεια είναι πως, αν ένας άνθρωπος έχει στιλ, τίποτα δεν μπορεί να τον περιορίσει από το να το δείξει. Ας ευχηθούμε στην Letizia περαστικά.

SplashNews.com

ΠΗΓΗ

Περισσότερα από την κατηγορία

Πήγαν στο Μεξικό για «θεραπείες» με βλαστοκύτταρα, γύρισαν με πολυανθεκτικές λοιμώξεις

Πήγαν στο Μεξικό για «θεραπείες» με βλαστοκύτταρα, γύρισαν με πολυανθεκτικές λοιμώξεις

Προειδοποίηση για κρούσματα πολυανθεκτικών λοιμώξεων εξέδωσαν τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) μετά την ανίχνευση επικίνδυνου βακτηρίου σε […]

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »