Κέλλας: «Ενωμένοι και με την σκέψη μας στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, προχωράμε μπροστά»

Κέλλας: «Ενωμένοι και με την σκέψη μας στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, προχωράμε μπροστά»

Στη Γιάννουλη, στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Γεώργιο



«Στη Γιάννουλη, στο νομό Λάρισας και σε όλη τη χώρα, γιορτάζουμε με λαμπρότητα τη δεύτερη μέρα του Πάσχα και, ταυτόχρονα, τιμούμε τη μνήμη του Προστάτη του Ελληνικού Στρατού, Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος. Η θαυμαστή καρτερία που επέδειξε ο Άγιος Γεώργιος κατά τη διάρκεια του μαρτυρίου του και τα θαύματα που επιτέλεσε, δίνουν δύναμη σε όλους μας, να ξεπερνούμε τις δυσκολίες».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, μετά το τέλος του μεθεόρτιου Εσπερινού και την Παράκληση του Αγίου Γεωργίου, από τον πανηγυρίζοντα, φερώνυμο Ιερό Ναό της Γιάννουλης.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συμμετείχε στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και του λειψάνου του Αγίου Γεωργίου, που πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες για το Πάσχα και συζήτησε μαζί τους θέματα επικαιρότητας, σημειώνοντας:

«Επέλεξα τούτη τη μεγάλη ημέρα, να βρεθώ στην πληγωμένη από την πρόσφατη θεομηνία, Γιάννουλη, στέλνοντας μήνυμα στους κατοίκους της, πως η κυβέρνησή μας βρίσκεται στο πλευρό τους, για την οριστική αποκατάσταση των ζημιών και την ανασυγκρότηση της περιοχής.  Ενωμένοι, με συνεργασία και συνέργεια, διορθώνουμε αστοχίες και παραλείψεις και με τη σκέψη μας στους πιο ευάλωτους και αδύναμους συμπολίτες μας, προχωρούμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά.

Εύχομαι σε όλες και όλους, υγεία, ελπίδα και δύναμη.

Χρόνια πολλά – Χριστός Ανέστη».

Περισσότερα από την κατηγορία

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »