Ποιοι εκθέτουνε τη Στέλλα Μπίζιου; ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν πίστευαν στα αυτιά τους αυτά που άκουγαν..

Ποιοι εκθέτουνε τη Στέλλα Μπίζιου; ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν πίστευαν στα αυτιά τους αυτά που άκουγαν..

Σε μερική ..«σύγχυση» μαθαίνω πως βρέθηκε η Στέλλα Μπίζιου προ ολίγων ημερών σε εκδήλωση όπου συμμετείχαν αρκετοί αυτοδιοικητικοί και άλλοι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ..

Όπως μου μετέφεραν πολλοί εκ των παρισταμένων, η κα. Μπίζιου άρχισε άνευ λόγου και αιτίας να καταφέρεται εναντίον του πρώην Δημάρχου Λάρισας, κ. Κώστα Τζανακούλη αλλά και στελεχών της ΝΔ για την τοποθέτηση του πρώτου στη θέση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Ανάμεσα στα πολλά «κωμικοτραγικά» που ανέφερε η κυρία Μπίζιου, τα οποία σας μεταφέρω σε πρώτη φάση όσο πιο εκλεπτυσμένα γίνεται, ήταν τα εξής

«Τι τον θέλουνε αυτόν σε αυτή τη θέση; Είναι γέρος. Εκατό χρονών! Να γυρίσει στα κτήματα του!. Και εμείς οι νέοι τι θα κάνουμε; Και θα πω εγώ τον Βορίδη όταν τον βρώ. Ντροπή τους! Θα πώ και τον Μητσοτάκη»

Να σημειωθεί πως σε δεύτερο χρόνο και άλλα άτομα με ενημέρωναν μετά από λίγες μέρες πως συνέχιζε τα απαξιωτικά σχόλια εναντίον του πρώην Δημάρχου..ο οποίος πρώην Δήμαρχος όπως θυμάμαι αρκετά καλά ήταν αυτός που πρότεινε.. και έπεισε τον Αντώνη Σαμαρά να βάλει τη Στέλλα Μπίζιου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ το 2015! τη στιγμή που όλοι οι άλλοι την απέρριπταν.. 

Ναι καλά διαβάσατε. 

Για την ιστορία να αναφερθεί πάντως πως οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση που πραγματικά έμειναν εμβρόντητοι ακούγοντας την κα. Μπίζιου, Συριζαίοι ώς επί το πλείστον, ούτε λίγο ούτε πολύ υπεραμύνθηκαν της επιλογής του κ. Τζανακούλη για τη θέση αυτή.. λέγοντας πως πρόκειται για κάποιον με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία και γνώσεις επί των θεμάτων αυτών και προφανώς δεν τον διάλεξαν τυχαία.

Το πιο κωμικοτραγικό όμως της όλης υπόθεσης είναι πως την ίδια στιγμή που η κα. Μπίζιου περιφέρεται και λέει όσα λέει, ασκείται όπως μαθαίνω συστηματική πίεση σε συνεργάτες του κ. Τζανακούλη να στελεχώσουν το γραφείο της!.

Ενώ άλλοι από το στενό της περιβάλλον παίρνουν τηλέφωνα τον πρώην Δήμαρχο να τον συγχαρούν.. Τι να πει κανείς..

Βέβαια όλη αυτή η «αλλοπρόσαλλη» συμπεριφορά της κας Μπίζιου, δηλαδή να στρέφεται εναντίον κάποιου που στην ουσία την «έβαλε» στην πολιτική και στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, παρά τις σφοδρότατες αντιδράσεις που είχε συναντήσει, μπορεί να εξηγηθεί σε ένα βαθμό από την πλήρη αβεβαιότητα που νιώθει η ίδια για την επανεκλογή της.

Όπως μου εξηγεί στέλεχος της ΝΔ ο όποιος ασχολείται και δημοσκοπικά με τα τοπικά εκλογικά δρώμενα, φαίνεται πως χωρίς τον κ. Τζανακούλη στο ψηφοδέλτιο οι σχεδόν 15000 σταυροί που είχε λάβει  διασκορπίζονται σε πιο συντηρητικούς υποψηφίους και σίγουρα μεγαλύτερης ηλικίας από της Στέλλας Μπίζιου, που ψηφίζεται κυρίως από νέους που την παρακολουθούν περισσότερο από το Instagram και το Facebook και από όσους την ξέρουνε ώς όνομα στην περιοχή της Ελασσόνας λόγω της οικογενειακής επιχείρησης τυροκομικών.

Αυτό έχει ώς συνέπεια την ενδυνάμωση άλλων υποψηφιοτήτων όπως του Χρήστου Καπετάνου αλλά και της Ρένας Καραλαριώτου.

Ενώ από την άλλη το ίδιο στέλεχος που παρακολουθεί στενά τα πράγματα καταλογίζει και σοβαρή απειρία στην συγκεκριμένη Βουλευτή της ΝΔ,  όπως μου μεταφέρει δεν είναι και πολύ τυχαίο ότι στις μισές εκδηλώσεις ή συναντήσεις που πάει έχει από κοντά και τον πατέρα της, τον κ. Νίκο Μπίζιο προφανώς όπως αναφέρει για να της.. «κρατάει κάπως τα χαλινάρια και να μην.. εκτίθεται..»

Μάλλον στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα ξέχασε να τον πάρει μαζί της..

Ε.Τ.

Περισσότερα από την κατηγορία

Κόντρα Μπακογιάννη – ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά των προκλήσεων των Σκοπίων: «Εμείς δεν είμαστε ρεμπεσκέδες»

Κόντρα Μπακογιάννη – ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά των προκλήσεων των Σκοπίων: «Εμείς δεν είμαστε ρεμπεσκέδες»

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Ντόρα Μπακογιάννη και στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόκληση της νέας προέδρου των Σκοπίων, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, και της πρότασης της […]

Καπετάνος με Τριαντόπουλο: «Στόχος η επιτάχυνση των πληρωμών, με τη συνεργασία όλων των φορέων»

Καπετάνος με Τριαντόπουλο: «Στόχος η επιτάχυνση των πληρωμών, με τη συνεργασία όλων των φορέων»

Τον Τύρναβο επισκέφτηκε χτες το πρωί ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, συνοδευόμενος από το Λαρισαίο βουλευτή, Χρήστο Καπετάνο. […]

Δ. Μιχαηλίδου: Προσβλέπουμε στην στήριξη όλων των μελών του Κοινοβουλίου για ενίσχυση του Ειδικού Σώματος Ιατρών των ΚΕΠΑ

Δ. Μιχαηλίδου: Προσβλέπουμε στην στήριξη όλων των μελών του Κοινοβουλίου για ενίσχυση του Ειδικού Σώματος Ιατρών των ΚΕΠΑ

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία καλεί τα μέλη του κοινοβουλίου να συμμετάσχουν στην εθνική προσπάθεια ενίσχυσης […]

Όλα τα άρθρα της κατηγορίας »